Ágeszli

Ágeszli

14. nap

2020. március 27. - Bagneska

Koronavírus.

Azért kezdtem el újra blogot írni, hogy legyen hiteles emlékem majd saját magunkról, amit Pannival is megoszthatunk, mert ha vége lesz ennek az egésznek, tuti, hogy az agyunk törli a 2020-ban történteket. Ha szerencsénk van, úgy járunk, mint Ozzy a 80-as évekkel: se kép, se hang.
Szóval 14 napja vagyunk önkéntes karanténban. Leszámítva, hogy eljárok dolgozni és néha kimerészkedünk a kertbe, nem megyünk sehova. Se a boltba, se a pékségbe, se sehova, még a bevásárlást is futár hozza. Az olimpiát és az Apacuka koncertet elhalasztották,  a Facebook-on viszont gombamód terrjednek a "készíts otthon magadnak szájmaszkot" típusú videók. Hát én is megpróbáltam. 
Aki régebb óta olvassa a bejegyzéseimet, annak biztosan felűnt már, hogy soha nem osztottam meg olyan történetet, amiben kiszabok egy gyönyörű muszlin (vagy muszlim?) ruhadarabot, és hipp-hopp, varrok belőle valami könnyű nyári szoknyát. Mert NEM TUDOK VARRNI!!!! Nemhogy egy kicsit, de abszolút nem. Sajnos semmi érzékem nincs hozzá, ma mégis megpróbáltam a maszkvarrást. Sem képet  nem szeretnék közölni róla, sem a részleteit nem írom le, mert jobb, ha a feledés homályába vész.
Annyi biztos, hogy ha csak két mesterség maradna a földön a nők számára, a varrónő és az a bizonyos ősi mesterség, nagy bajban lennék.

A bejegyzés trackback címe:

https://bagneska.blog.hu/api/trackback/id/tr9515564870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása